D-Fruit elektriauto laadija 11kW 5m T2
D-Fruit elektriauto laadija on suurepärane lahendus elektriauto tõhusaks laadimiseks nii koduhoovis, garaažis, tööl kui reisil. Laadija Type-2 pistik tagab ühilduvuse kõigi Euroopas müüdavate tänapäevaste elektriautodega ning komplektis olev Schuko pistikuga adapter võimaldab laadida ka tavalisest voolupesast.
Kolmefaasiline CEE pistik pakub kiiret ja tõhusat kuni 11 kW laadimist. Reguleeritav laadimisvool annab sulle kontrolli ning sisseehitatud kaitsed tagavad nii auto kui elektrivõrgu ohutuse. LED-ekraan näitab reaalajas olulist infot muretuks laadimise jälgimiseks.
Laadimine on kiire ja lihtne – ühenda lihtsalt laadimispistik autoga ja laadimine algab automaatselt. Kui laadimine on lõppenud, ühenda lihtsalt pistik auto küljest lahti. Laadija tagab kasutamise ajal ohutuse ja töökindluse.
Tänu oma universaalsele disainile ühildub laadija enamiku turul olevate elektriautodega. 5 meetri pikkune kaabel võimaldab sõidukit laadimispunkti suhtes vabalt parkida. Kui laadija parasjagu kasutuses ei ole, saab seda hoiustada komplektis olevas kotis.
- Kaasaskantav elektriauto laadija
- LED-ekraaniga, mis näitab temperatuuri, laadimisaega ja tegelikku voolu
- Euroopa standardpistik (CEE punane), 3 faasi
- CEE - Schuko adapter, 1 faas
- Kaabli pikkus: 5 meetrit
- Sagedus: 50 Hz/60 Hz
- Nimipinge: 1 faas: 90–270 V AC / 3 faasi: 155–465 V AC
- Nimivool: vaikimisi 16 A, reguleeritav 8 / 10 / 13 / 16 A
- Nimivõimsus: kuni 11 kW (3 faasi) / kuni 3,7 kW (1 faas)
- Jääkvoolukaitse: TypeA + DC 6 mA (30 mA AC RCD + 6 mA DC RCD)
- IP-klass: IP65
- Töötemperatuur: -25 ºC kuni +45 ºC
- Töökõrgus, suhteline õhuniiskus: <2000 m, ≤95%
- Staatiline võimsus: <2,5 W
- Kaabli isolatsioonitakistus: >1000 MΩ (DC 500 V)
- Kontakttakistus: 0,5 mΩ max
- Korpuse tulekindlus: UL94V-0
- Juhtmestiku suurus: 5 × 6 mm² + 1 × 0.5 mm²
- Standardid: EN 62752:2016/A1:2020, IEC 61851
- Lekkekaitse, ülepinge- või madalpinge kaitse, ülekoormuskaitse (enesekontrolliga taastumine), piksekaitse ja ülekuumenemiskaitse
- Komplektis kott laadija hoiustamiseks
-
Frequently purchased together
-
Specific products
Jäta arvustus