RMC-250

Laos olemas

Multikeetja Redmond RMC 250

179,00 €

REDMOND RMC-250– seda võib õigusega nimetada multikeetjate järgmise põlvkonna esindajaks. Selles mudelis on realiseeritud  REDMONDi  inseneride uus funktsioon – „МАСТЕРШЕФ”. See tähendab, et nüüd on teil võimalik

 

  • Valida ükskõik millist automaatset programmi, muuta käigu pealt toiduvalmistamise ajakava, aga ka muuta soovikohaselt nii toiduainete kuumtöötlemise temperatuuri kui ka kestust.
  • Iga automaatprogrammi jaoks salvestada multikeetja mällu kuni 10 dünaamiliselt muutuvat toiduvalmistamise parameetrit.
  • Luua ja salvestada sellisel viisil soovikohaselt kohandatud toiduvalmistamise programm mällu ja kasutada seda nii mitu korda, kui selleks vajadus on.
  • Vajaduse korral võite ükskõik millal muudetud programmi parameetrid tühistada ja lähtestada tehase vaikimisi sätted.

Kas meeldib eksperimenteerida? Kasutades uut eriotstarbelist funktsiooni „МАСТЕРШЕФ”, avaneb teil rohkem võimalusi kulinaarseks loominguks.


Lisaks kingitus:

– Silikoonist spaatel

– Kausi väljatõmbamise tangid 

Multikeetja Redmond RMC-250

 

„МАСТЕРШЕФ”: KOHANDAGE PROGRAMMI VASTAVALT OMA NÕUETELE!

 

Võimsus: 860 W

Mahtuvus: 4 l

Kausi kate: keraamiline kõrbemisvastane kate ANATO® (Korea)

Programmide hulk: piiramatu

Püsiprogrammide hulk: 48

Mitmeprogrammiline keetja: 35–170 °С (muudetav 5 °С sammuga)

Auruventiil: eemaldatav

Sisemine kaas: eemaldatav

Ekraan: taustvalgustusega LED

Funktsioon „МАСТЕРШЕФ” – kohandatud programmide loomine ja salvestamine

3D-küttefunktsioon

Puutetundlik juhtimine

Komplektsus:

– raamat “200 retsepti”

– käepidemega frittimiskorv

– aurrežiimis toiduvalmistamise alus

Garantii: 24 kuud

 

Toiduvalmistamine multikeetjas on täielikult automatiseeritud. Automaatsete programmide abil võite valmistada toite lihast, linnulihast, mereandidest, taimetoitu, keeta putrusid, suppe, garneeringuid, pastasid, pilaffi, frittida, valmistada jogurte ja tainast, fondue‘sid, teha erinevaid küpsetisi, keeta džemmi, keedist, magustoite, kompotte ja paljusid muid toite. Kolmemõõtmeline kuumutamine võimaldab toiduvalmistamisel jaotada kuumus ühtlaselt kogu seadme ulatuses ja säilitada toote kasulikud koostisained. Multikeetja võimalusi on täiendatud viitkäivitusrežiimi ja valmis toidu automaatse soojendusrežiimiga, ka on võimalik seade käsitsi välja lülitada.

REDMOND RMC-250 multikeetja eripäraks on spetsiaalne funktsioon „МАСТЕРШЕФ”, mis lubab luua originaalseid toiduvalmistamise programme, salvestada uued sätted mällu ning kasutada neid siis, kui selleks vajadus tekib.

FUNKTSIOON „МАСТЕРШЕФ”

Selle funktsiooni on ettevõtte  REDMOND insenerid äsja loonud. Sellega saate muuta temperatuuri ja toiduvalmistamise kestust otse mingi programmi toimimise ajal (v.a programm “ЙОГУРТ” (jogurt)). Seejuures salvestatakse tehtud sätted multikeetja mällu ja võite neid kasutada korduvalt, kui vaid selleks vajadus tekib. Funktsiooni  „МАСТЕРШЕФ” tõttu võite ilma eriliste pingutusteta kontrollida toidu valmistamise protsessi ja saada alati täiusliku tulemuse. Valitud programmi toimimise ajal võite tehase installitud programmide sätetesse teha kuni 10 toiduvalmistamise temperatuuri ja kestuse muudatust. Funktsioon „МАСТЕРШЕФ” võib osutuda eriti kasulikuks, kui valmistate toite keeruliste retseptide järgi, mis nõuavad erinevate programmide koostööd (näiteks, erinevate retseptide järgi kapsarullide, böfstrooganovi, suppide ja pastaroogade tegemisel, džemmi keetmisel jne).

Vajaduse korral võite alati lähtestada tehase vaikimisi sätted.

PROGRAMM „МУЛЬТИПОВАР (MULTIKOKK)”

Programm „МУЛЬТИПОВАР” on ette nähtud praktiliselt igasuguste toitude valmistamiseks kasutaja etteantud temperatuuri ja kestuse juures. Multikeetja „REDMOND RMC-250” programmi „МУЛЬТИПОВАР” (multikokk) asendamiseks peaksite kasutama tervet sarja köögimasinaid. Peale selle võimaldab seade „МУЛЬТИПОВАР” funktsioon kohandada multikeetjas valmistamiseks peaaegu igasuguse retsepti, kas vanast retseptiraamatust või internetiavarustest leitud retsepti. Temperatuuri muutmise vahemik: 35–170 °C.

Teie mugavuseks lülitatakse toidu valmistamisel alla 75 °C temperatuuri juures automaatse soojendamise funktsioon välja. Vajaduse korral saate selle ise käsitsi sisse lülitada.

AUTOMAATSED PROGRAMMID

„ТУШЕНИЕ” (HAUTAMINE):

kasutatakse köögiviljadest, lihast, linnulihast, mereandidest tehtud toitude hautamiseks.

„ВЫПЕЧКА” (KÜPSETAMINE):

kasutatakse pärmi- ja lehttainast biskviitide, vormiroogade, pirukate küpsetamiseks.

„ВАРКА/БОБЫ” (KEETMINE/OAD):

režiim on mõeldud köögiviljade, liha, kala aga ka oatoitude valmistamiseks.

„СУП” (SUPI KEETMINE):

režiimi kasutatakse erinevate puljongite, suppide, aga ka kompottide ja teiste jookide valmistamiseks.

„ЖАРКА” (PRAADIMINE):

režiimi kasutatakse liha, köögiviljade, linnuliha ja mereandide praadimiseks.

„РИС / КРУПЫ” (RIIS/KRUUBID):

režiimi kasutatakse riisi, täisteraviljast putrude vees keetmiseks.

„МАКАРОНЫ” (PASTATOOTED):

režiimi kasutatakse pastatoodete, pelmeenide, viinerite, hinkaalide, munade keetmiseks.

„ПАР” (AURUTAMINE): režiimi kasutatakse aurutamisrežiimis köögiviljade, kala, liha, mantide, dieet-. taime- ning lastetoitude valmistamiseks.

„ПЛОВ” (PILAFF) režiimi kasutatakse erinevat tüüpi pilaffide valmistamiseks.

„ДЕТСКОЕ ПИТАНИЕ” (BEEBITOIDUD):

režiimi kasutatakse beebitoitude valmistamiseks.

„ТВОРОГ” (KOHUPIIM):

režiimi kasutatakse koduse kohupiima valmistamiseks.

„ЙОГУРТ” (JOGURT):

režiimi kasutatakse klassikalise jogurti valmistamiseks.

„ТОМЛЕНИЕ” (AEGLANE HAUTAMINE):

režiimi kasutatakse külluslike putrude, „tõmmanud” suppide, õrna tekstuuriga raguude, püreede, lihakonservide ja süldi valmistamiseks.

„ДИЧЬ” (METSLINNULIHA):

režiimi kasutatakse metslindudest (aga ka suurte vintsketest lihatükkidest, lindudest jms) toidu valmistamiseks.

„МОЛОЧНАЯ КАША” (PIIMAPÕHISED PUDRUD):

režiimi kasutatakse piimapõhiste putrude valmistamiseks.

„ФРИТЮР” (FRITTIMINE):

režiimi kasutatakse friikartulite, nuggets‘ite, jt sarnaste toitude valmistamiseks kuumutatud rasvas (kasutades spetsiaalset korvi, mis on multikeetja komplektis).

„ПИЦЦА” (PITSA):

režiimi kasutatakse pitsa küpsetamiseks.

„ХЛЕБ” (LEIB):

režiimi kasutatakse erinevat tüüpi nisujahust või rukkijahu lisandiga leiva küpsetamiseks (täielik automatiseeritud tsükkel alates kerkimisest kuni küpsetamiseni).

„ДЕСЕРТЫ” (MAGUSTOIDUD):

režiimi kasutatakse erinevate magustoitude valmistamiseks.

„ЭКСПРЕСС” (KIIRREŽIIM) kasutatakse riisi ja teraliste kruubiputrude kiireks valmistamiseks.

„РАЗОГРЕВ” (SOOJENDUSFUNKTSIOON):

see funktsioon võimaldab teil valmis toitu üles soojendada, isegi kui see on äsja külmikust võetud.

„АВТОПОДОГРЕВ” (VALMISTOITUDE TEMPERATUURI SÄILITAMINE, AUTOMAATNE SOOJENDAMINE)

Multikeetja REDMOND RMC-250 on varustatud autosoojendusfunktsiooniga, mis lülitatakse sisse pärast toidu valmimist. Selles režiimis säilitatakse toit kuumana pikema aja jooksul. Seda võimalust tuleb arukalt kasutada, sest kestev soojendamine võib toidu kuivatada.

EELNEV AUTOSOOJENDUSFUNKTSIOONI VÄLJALÜLITAMINE 

Loodud on võimalus toidu autosoojendusfunktsioon välja lülitada mingi toidu valmistamise programmi käivitamise ajal. Kui toit valmistati madalal temperatuuril (jogurt, tainas jne), siis võib see püsitemperatuuri säilitav autosoojendusfunktsioon valmiva toidu rikkuda. Nüüd aga pole vaja oodata toidu valmimise lõppemist, et see autosoojendusfunktsioon välja lülitada. Tehke seda multikeetja toimimisprogrammi häälestamise ajal. Edasise eest vastutab juba automaatika!

VIITKÄIVITUS

Kuni 24-tunnise viitega viitkäivitusfunktsioon võimaldab valmistada toidu vajalikuks ajaks. Seadistage soovitud aeg taimeril, ja toit saab valmis kas hommikusöögiks või külaliste tulekuks.

KERAAMILISE KATTEGA KAUSS

Multikeetja REDMOND RMC-250 on varustatud 4-liitrise kõrgkvaliteetse kõrbemisvastase keraamilise kattega kausiga, mis on valmistatud ettevõttes ANATO® (Korea). Keraamiline kate on küllaltki vastupidav mehhaanilistele kahjustuste suhtes, seejuures kauss juhib suurepäraselt soojust ja sobib suurepäraselt praadimiseks, küpsetiste ja piimapõhiste putrude valmistamiseks. Kaussi on võimalik väljaspool multikeetjat kasutada ka kas toidu hoiustamiseks või praeahjus toidu valmistamiseks. Kaussi on võimalik pesta nõudepesumasinas.

RETSEPTIRAAMAT „200 RETSEPTI”

Ettevõtte REDMOND kokkade meeskond koostas kaunilt illustreeritud raamatu, mis sisaldab 200 toiduretsepti, k.a spetsiaalselt laste toitmiseks ettenähtud retseptide jaotist. Kõik retseptid on kohandatud multikeetjas REDMOND RMC-250 toidu valmistamiseks. Igas neist antakse täpsed juhised koostisainete kohta ja tuuakse samm-haaval juhised. Järgides neid juhiseid võite saada parima tulemuse.

Head isu ja tugevat tervist!

 

Võimsus: 860 W.
Toitepinge: 220–240 V / 50 Hz
Kausi mahtuvus: 4 l
Kausi kate: keraamiline kõrbemisvastane kate ANATO® (Korea)
Ekraan: taustvalgustusega LED
3D-küttefunktsioon Olemas
Valmistamistehnoloogia tavarõhul kuumtöötlus
Funktsioon „МАСТЕРШЕФ” Olemas
Toidu valmistamistemperatuuri reguleerimine (funktsioon „МУЛЬТИПОВАР”) alates 35–170 °С (muudetav 5 °С sammuga)
Eemaldatav auruventiil Olemas
Eemaldatav sisemine kaas Olemas
Värvus Must + süsinikuvärvi
Pakendi suurus (p x l x k) 430 х 335 х 270 mm
Kaal (pakendis) 7 kg
Programmide arv Piiramatu
Püsiprogrammide arv 48 programmi (21 automaatset, 27 käsitsi häälestatavat)
Automaatsed programmid – МУЛЬТИПОВАР (MULTIKOKK)
– ТУШЕНИЕ (HAUTAMINE)
– ВЫПЕЧКА (KÜPSETAMINE)
– ВАРКА/БОБЫ (KEETMINE/OAD)
– ЙОГУРТ (JOGURT)
– ТОМЛЕНИЕ (HAUTAMINE)
– ДИЧЬ (METSLINNUD)
– МОЛОЧНАЯ КАША (PIIMAPÕHISED PUDRUD)
– СУП (SUPI KEETMINE)
– ЖАРКА (PRAADIMINE)
– РИС / КРУПЫ (RIIS/KRUUBID)
– МАКАРОНЫ (PASTAROAD)
– ФРИТЮР (FRITTIMINE)
– ПИЦЦА (PITSA)
– ХЛЕБ (LEIVAKÜPSETUS)
– ДЕСЕРТЫ (MAGUSTOIDUD)
– ПАР (AURUREŽIIM)
– ПЛОВ (PILAFF)
– ДЕТСКОЕ ПИТАНИЕ (BEEBITOIDUD)
– ТВОРОГ (KOHUPIIM)
– ЭКСПРЕСС (KIIRREŽIIM)
Valmistoitude temperatuuri säilitamine (automaatne soojendamine) Olemas, kuni 24 tundi
Eelnev autosoojendusfunktsiooni väljalülitamine Olemas
Toidu soojendamise funktsioon Olemas
Toiduvalmistamise temperatuuri valimine Olemas
Viitkäivitamise režiim Olemas, kuni 24 tundi
Viimase toiduvalmistamise kestuse meelespidamine Olemas
Komplektsus:
– Multikeetja koos kausiga
– Auruga toiduvalmistamise alus
– Käepidemega frittimiskorv
– Mõõteklaas
– Kulp
– Lame lusikas
– Elektrijuhe
– Kasutusjuhend
– Hooldusraamat
– Raamat „200 retsepti”
Täiendavad võimalused:
– Fondüürežiimis toiduvalmistamine
– Juustu valmistamine
– Fritüüris praadimine
– Taina kergitamine
– Vedelate toiduainete pastöriseerimine
– Toidunõude steriliseerimine
– Lastetoidu soojendamine
– Toidu ettevalmistamine konserveerimiseks
– Esikülje puutetundlik juhtpaneel
Garantii 24 kuud
Värv Must
Maht 4l
Programmid 40 ja rohkem
Potti kate Keraamiline
Menüü keel Venekeelne

Ülevaaded

Kirjutage oma ülevaade

Multikeetja Redmond RMC 250

Multikeetja Redmond RMC 250

REDMOND RMC-250 - KOHANDAGE PROGRAMMI VASTAVALT OMA NÕUETELE!

Aksessuaarid

30 teised tooted samas kategoorias: